Sinds 2012 is bakken het liefste wat ik doe in mijn vrije tijd. Een hobby die wat groter geworden is dan initieel de bedoeling was.
Dat bracht me tot in Parijs en verschillende steden in Nederland, waar ik workshops en cursussen volgde en vooral veel beurzen afliep. Mijn plezier voor bakken en taart decoratie werd zo alleen nog groter.
In 2014 nam ik deel aan de Sugarpaste module van de PME cursus waar ik mijn certificaat ontving.
Wat later behaalde ik in 2015 mijn diploma brood- en banketbakker. Toen enkel als formaliteit want mijn passie ligt voornamelijk in het maken van gepersonaliseerde taarten en andere zoetigheden.
Na veel aanmoediging heb ik dan toch de sprong gewaagd om in bijberoep Mandy’s Bakery op te starten. Het is tijd om nog wat meer zoets de wereld in te sturen, because there is always a moment for cake, always!
Alles wordt zelf, ‘from scratch’ gemaakt in het atelier. Geduldig zijn recepten veelvuldig uitgetest, aangepast en verfijnd tot het juiste resultaat.
De ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen en waar mogelijk zal ik kiezen voor de lokale handelaar, want ook dat vind ik belangrijk.
De liefde die ik in mijn gebak steek zal je zeker kunnen proeven.
Niet alleen superlekker maar ook prachtig om naar te kijken, zowel de cupcakes als de taarten die ik bestelde, een echte aanrader. Snelle service en hulp bij het kiezen tussen de vele smaken. Heel benieuwd naar meer!

8 jaar lang heb ik Mandy zien groeien in haar passie. Ze heeft gouden handen, oog voor detail, respect voor de producten, alles 100% homemade wat ik vandaag erg belangrijk vind.
Ik heb heel veel mogen proeven, van taart, koekjes tot cupcakes met altijd hetzelfde enthousiasme.
Mooi, verzorgd, overheerlijk. Ik ben ervan overtuigd dat dit een succesverhaal wordt.
Parkeren in de straat is mogelijk.
Alle rechten behouden | Mandy's Bakery | Privacy beleid
Parkeren in de straat is mogelijk.
Alle rechten behouden | Mandy's Bakery